Btw teruggave zonnepanelen

Bereken binnen 1 minuut jouw voordeel!

Ontdek binnen 1 minuut jouw persoonlijke besparingsvoordeel met onze zonne-energieoplossingen. 

Al 9.874 klanten gingen je voor.

Bereken binnen 1 minuut jouw voordeel!

Ontdek binnen 1 minuut jouw persoonlijke besparingsvoordeel met onze zonne-energieoplossingen. 

Al 9.874 klanten gingen je voor.

Bespaar Geld

Als u zonnepanelen installeert, heeft u mogelijk recht op btw-teruggave. Door de Belastingdienst erkend, kunt u de betaalde btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen terugvorderen. Dit kan u aanzienlijke besparingen opleveren. Bij Flink Besparen begeleiden we u graag bij het hele proces van btw-teruggave.

Onze experts zorgen voor de benodigde documentatie en indiening van de btw-aangifte. Wij maken het gemakkelijk voor u om te profiteren van deze financiële regeling en tegelijkertijd een duurzame energiekeuze te maken. Neem contact met ons op en ontdek hoe u kunt besparen met btw-teruggave op zonnepanelen. Verder kunt u bij ons ook terecht voor informatie over de beste zonnepanelen, het bepalen van hoeveel zonnepanelen u nodig heeft, en inzicht in de kosten van zonnepanelen om uw investering optimaal te benutten.

Transparante kosten

Ontdek de perfecte balans tussen prijs en opbrengst. Leer meer over de kosten van zonnepanelen en profiteer van het gemak van online informatie

Langlopende garanties

Bij ons geniet je van extra gemoedsrust, want wij bieden standaard garantie op de optimale prestatie van je zonnepanelen in de komende jaren. Met onze opbrengst- en productgarantie zorgen we ervoor dat je zonnepanelen blijven werken zoals verwacht.

Kwaliteit zonnepanelen

We zetten ons in voor kwaliteit en zekerheid. Onze zonnepanelen ondergaan voortdurende tests en zijn gecertificeerd, zodat jij altijd kunt vertrouwen op hoogwaardige producten. Dat is waar we voor staan.

De voordelen

Wist u dat u de btw op zonnepanelen kunt terugvorderen? Als particulier met zonnepanelen wordt u gezien als ondernemer voor de btw. Dit betekent dat u de btw op de aanschaf en installatie kunt terugvragen bij de Belastingdienst. Bij Flink Besparen helpen we u graag bij de btw-teruggaveprocedure.

Onze specialisten verzorgen de administratieve afhandeling en begeleiden u stap voor stap. Zo kunt u niet alleen genieten van duurzame energie, maar ook profiteren van financieel voordeel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u kunt besparen met btw-teruggave op zonnepanelen. Verder kunt u bij ons terecht voor informatie over de salderingsregeling en mogelijkheden voor subsidie zonnepanelen om uw investering nog voordeliger te maken.

Wat klanten over ons zeggen

Uw besparingen

Haal meer uit uw zonnepanelen met btw-teruggave. Als eigenaar van zonnepanelen kunt u de btw op de aanschaf en installatie ervan terugvorderen. Dit is een interessante financiële regeling die u aanzienlijke besparingen kan opleveren. Bij Flink Besparen helpen we u graag bij het indienen van de btw-aangifte en de volledige btw-teruggaveprocedure.

Onze deskundige adviseurs zorgen ervoor dat u geen geld laat liggen. Profiteer niet alleen van duurzame energie, maar ook van financieel voordeel met btw-teruggave op zonnepanelen. Neem contact met ons op en ontdek hoe u kunt besparen met deze regeling. Verder kunt u bij ons terecht voor informatie over zonnepanelen schoonmaken en mogelijkheden voor zowel zonnepanelen huren als zonnepanelen kopen om uw investering nog meer te optimaliseren.

Benieuwd naar hoe Flink jij kunt Besparen?

Bereken binnen 1 minuut wat jij kunt besparen met zonnepanelen. Vul je gegevens in en ontvang gelijk een vrijblijvende gratis offerte.

1.

Bereken je prijs

Ontdek direct jouw zonne-energiekosten met onze eenvoudige prijscalculator.
Bespaar geld en help het milieu!

2.

Advies op maat

Ontvang nu advies op maat voor jouw situatie. Bespaar tijd en krijg de beste oplossingen voor duurzame energie.

3.

Offerte & installatie

Vraag nu een  offerte aan en laat ons jouw energie installatie verzorgen. Bespaar flink en geniet snel van duurzame energie!

Begin direct met Flink Besparen

Al 9.874 klanten gingen je voor.

Meest gestelde vragen

Ja, als particulier met zonnepanelen wordt u gezien als ondernemer voor de btw. Dit betekent dat u in aanmerking komt voor btw-teruggave op de aanschaf en installatie van zonnepanelen. U kunt de betaalde btw terugvorderen bij de Belastingdienst.

Het aanvragen van btw-teruggave op zonnepanelen vereist het indienen van een btw-aangifte bij de Belastingdienst. Het is belangrijk om de juiste documentatie en formulieren in te dienen, inclusief een specificatie van de zonnepanelen en de bijbehorende facturen. Flink Besparen kan u begeleiden bij het volledige proces en ervoor zorgen dat alles correct wordt ingediend.

Het exacte bedrag dat u kunt terugkrijgen via btw-teruggave op zonnepanelen hangt af van de totale kosten van uw zonnepanelensysteem en het geldende btw-tarief. Over het algemeen varieert de teruggave tussen de 15% en 21% van de aanschaf- en installatiekosten. Flink Besparen kan een nauwkeurige schatting maken van het terug te vorderen bedrag op basis van uw specifieke situatie.

Het proces van btw-teruggave op zonnepanelen kan enkele maanden in beslag nemen. Na het indienen van de btw-aangifte en alle benodigde documentatie, zal de Belastingdienst uw aanvraag beoordelen. De verwerkingstijd kan variëren, maar gemiddeld kunt u binnen enkele maanden na indiening van de btw-aangifte uw btw-teruggave ontvangen. Flink Besparen helpt u graag bij het monitoren van het proces en het verkrijgen van uw btw-teruggave.

Hulp nodig?