Salderingsregeling

Bereken binnen 1 minuut jouw voordeel!

Ontdek binnen 1 minuut jouw persoonlijke besparingsvoordeel met onze zonne-energieoplossingen. 

Al 9.874 klanten gingen je voor.

Bereken binnen 1 minuut jouw voordeel!

Ontdek binnen 1 minuut jouw persoonlijke besparingsvoordeel met onze zonne-energieoplossingen. 

Al 9.874 klanten gingen je voor.

De voordelen

Leer meer over de voordelen van de salderingsregeling voor zonnepanelen bij Flink Besparen. Met de salderingsregeling kunt u de elektriciteit die u met uw zonnepanelen opwekt en teruglevert aan het elektriciteitsnet verrekenen met de elektriciteit die u van het net afneemt.

Dit betekent dat u bespaart op uw energierekening en zelfs kunt profiteren van een financiële vergoeding voor de teruggeleverde energie. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te informeren over de salderingsregeling en hoe u er optimaal van kunt profiteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van de salderingsregeling voor zonnepanelen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor informatie over de beste zonnepanelen, BTW teruggave voor zonnepanelen, en om te berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en wat de kosten van zonnepanelen zijn. Zo kunt u goed geïnformeerd aan de slag met duurzame energieopwekking.

Transparante kosten

Ontdek de perfecte balans tussen prijs en opbrengst. Leer meer over de kosten van zonnepanelen en profiteer van het gemak van online informatie

Langlopende garanties

Bij ons geniet je van extra gemoedsrust, want wij bieden standaard garantie op de optimale prestatie van je zonnepanelen in de komende jaren. Met onze opbrengst- en productgarantie zorgen we ervoor dat je zonnepanelen blijven werken zoals verwacht.

Kwaliteit zonnepanelen

We zetten ons in voor kwaliteit en zekerheid. Onze zonnepanelen ondergaan voortdurende tests en zijn gecertificeerd, zodat jij altijd kunt vertrouwen op hoogwaardige producten. Dat is waar we voor staan.

Bespaar Geld

Bespaar geld en optimaliseer het rendement van uw zonnepanelen met behulp van de Omvormer zonnepanelen. Bij Flink Besparen begrijpen we de waarde van de Salderingsregeling, waarbij u de opgewekte zonne-energie kunt terugleveren aan het elektriciteitsnet en kunt verrekenen met uw eigen verbruik.

Dit betekent dat u kunt profiteren van lagere energiekosten en zelfs een financiële vergoeding kunt ontvangen voor de teruggeleverde energie. Onze experts kunnen u begeleiden bij het benutten van de voordelen van de Salderingsregeling, zodat u het maximale uit uw zonnepanelen kunt halen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u geld kunt besparen met de Subsidie zonnepanelen.

Wat klanten over ons zeggen

Zonnepanelen

Bent u benieuwd naar hoe de salderingsregeling voor zonnepanelen werkt? Bij Flink Besparen bieden we u graag de informatie en het advies dat u nodig heeft. Met deze regeling kunt u de opgewekte zonne-energie die u niet direct verbruikt, terugleveren aan het elektriciteitsnet.

Dit overschot aan energie wordt verrekend met de energie die u afneemt van het net, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen de werking van de regeling te begrijpen en hoe u er optimaal gebruik van kunt maken. Neem contact met ons op en ontvang gedegen informatie en advies.

Wilt u meer weten over andere aspecten van zonnepanelen? Overweeg dan ook de mogelijkheden van Zonnepanelen huren of Zonnepanelen kopen. Vergeet niet het belang van Zonnepanelen schoonmaken om de efficiëntie van uw systeem te behouden. Onze experts staan klaar om u te assisteren bij al uw vragen over zonne-energie.

Benieuwd naar hoe Flink jij kunt Besparen?

Bereken binnen 1 minuut wat jij kunt besparen met zonnepanelen. Vul je gegevens in en ontvang gelijk een vrijblijvende gratis offerte.

1.

Bereken je prijs

Ontdek direct jouw zonne-energiekosten met onze eenvoudige prijscalculator.
Bespaar geld en help het milieu!

2.

Advies op maat

Ontvang nu advies op maat voor jouw situatie. Bespaar tijd en krijg de beste oplossingen voor duurzame energie.

3.

Offerte & installatie

Vraag nu een  offerte aan en laat ons jouw energie installatie verzorgen. Bespaar flink en geniet snel van duurzame energie!

Begin direct met Flink Besparen

Al 9.874 klanten gingen je voor.

Meest gestelde vragen

De salderingsregeling houdt in dat de elektriciteit die u met uw zonnepanelen opwekt en teruglevert aan het elektriciteitsnet wordt verrekend met de elektriciteit die u van het net afneemt. Hierdoor betaalt u alleen voor het netto verbruik. Als u meer energie opwekt dan u verbruikt, krijgt u een vergoeding voor de teruggeleverde energie. Dit resulteert in lagere energiekosten en kan zelfs leiden tot een financiële vergoeding.

Op dit moment is de salderingsregeling voor zonnepanelen nog van kracht. Echter, vanaf 2023 zal de regeling geleidelijk worden afgebouwd tot 2031. Dit betekent dat de vergoeding voor teruggeleverde energie jaarlijks iets lager wordt. Het is raadzaam om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in de regeling en tijdig advies in te winnen bij een specialist.

Ja, als u met uw zonnepanelen meer energie opwekt dan u verbruikt, kunt u profiteren van de salderingsregeling. Het overschot aan energie wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet en verrekend met de energie die u van het net afneemt. Dit kan resulteren in een lager netto energieverbruik en kan zelfs leiden tot een financiële vergoeding voor de teruggeleverde energie.

In de meeste gevallen is er geen speciale apparatuur nodig om te profiteren van de salderingsregeling. Zonnepanelen worden vaak geïnstalleerd met een geschikte omvormer die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. Het is echter raadzaam om uw zonnepanelensysteem te laten ontwerpen en installeren door een professionele leverancier om ervoor te zorgen dat het systeem voldoet aan de vereisten voor saldering en optimaal rendement behaalt. Neem contact op met een specialist zoals Flink Besparen voor advies op maat.

Hulp nodig?