Flink besparen op Thuisbatterij?

Bereken binnen 1 minuut jouw voordeel!

Ontdek binnen 1 minuut jouw persoonlijke besparingsvoordeel met onze zonne-energieoplossingen. 

Al 9.874 klanten gingen je voor.

Bereken binnen 1 minuut jouw voordeel!

Ontdek binnen 1 minuut jouw persoonlijke besparingsvoordeel met onze zonne-energieoplossingen. 

Al 9.874 klanten gingen je voor.

Onafhankelijk

Thuisbatterijen zijn in Nederland enorm populair geworden, waarbij steeds meer mensen in jouw omgeving al hebben geïnvesteerd in deze duurzame energieoplossing. Het is een verstandige keuze, zowel voor hun energieonafhankelijkheid als voor het milieu.

Zij ervaren nu al de vele voordelen van thuisbatterijen en zijn minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Als jij ook wilt profiteren van een efficiënt energiegebruik en minder afhankelijk wilt zijn van externe stroomvoorziening, sluit je dan aan bij duizenden anderen en kies voor een thuisbatterij van Flink Besparen. Ontdek de voordelen van duurzame energieopslag en maak vandaag nog de overstap naar een groenere toekomst.

Onafhankelijkheid

Met een thuisbatterij verdubbel je het gebruik van je eigen zonne-energie en verlaag je je energieaankopen. Hierdoor verminder je je afhankelijkheid van schommelende energieprijzen en vergroot je je eigen verbruik van duurzame energie.

Beschermd

Door de toenemende teruglevering van energie loopt het energienet steeds vaker vol. Netbeheerders waarschuwen dat ze in de toekomst mogelijk de teruglevering van zonne-energie moeten beperken. Met een batterij kun je zoveel mogelijk energie zelf behouden en ben je minder afhankelijk van het energienet.

Optimale flexibiliteit

Onze batterij kan eenvoudig worden aangesloten op elke type omvormer. Bovendien is het batterijsysteem modulair, waardoor je het altijd kunt uitbreiden en meer energie kunt opslaan. Het is een toekomstbestendig batterijsysteem dat klaar is voor duurzaamheid. Wil je meer informatie? Plan dan een gratis adviesgesprek in!

Energieopslag op Maat

Flink Besparen is dé expert op het gebied van duurzame energieoplossingen, met een focus op hoogwaardige thuisbatterijen. Wij helpen huishoudens en bedrijven bij het realiseren van een groenere toekomst. Met onze expertise en op maat gemaakte adviezen bieden wij efficiënte en betrouwbare thuisbatterijsystemen.

Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze betrouwbaarheid, betaalbaarheid en de garantie van een professionele installatie door vakkundige monteurs. Maak vandaag nog de overstap naar Flink Besparen en ervaar de voordelen van duurzame energieopslag.

Wat klanten over ons zeggen

Toekomstgericht

Thuisbatterijen bouwen aan een groenere toekomst en bevorderen duurzaamheid. Deze systemen maken gebruik van hernieuwbare energieopslag en verminderen de afhankelijkheid van traditionele energiebronnen, waardoor schadelijke emissies worden verminderd.

Thuisbatterijen zijn een duurzame investering met langdurige energie- en kostenbesparingen. Door voor thuisbatterijen te kiezen, inspireren we anderen om hetzelfde te doen. Samen versnellen we de transitie naar duurzame energieopslag en hebben we een positieve impact op het milieu en de samenleving. Laten we investeren in thuisbatterijen en samen een groenere toekomst creëren voor de volgende generaties.

Benieuwd naar hoe Flink jij kunt Besparen?

Bereken binnen 1 minuut wat jij kunt besparen met een thuisbatterij. Vul je gegevens in en ontvang gelijk een vrijblijvende gratis offerte.

1.

Bereken je prijs

Ontdek direct jouw zonne-energiekosten met onze eenvoudige prijscalculator.
Bespaar geld en help het milieu!

2.

Advies op maat

Ontvang nu advies op maat voor jouw situatie. Bespaar tijd en krijg de beste oplossingen voor duurzame energie.

3.

Offerte & installatie

Vraag nu een  offerte aan en laat ons jouw energie installatie verzorgen. Bespaar flink en geniet snel van duurzame energie!

Begin direct met Flink Besparen

Al 9.874 klanten gingen je voor.

Meest gestelde vragen

Een thuisbatterij is een opslagsysteem voor elektrische energie dat thuis geïnstalleerd wordt. Het werkt door elektriciteit op te slaan vanuit het elektriciteitsnet of vanuit lokaal opgewekte hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen. Deze opgeslagen energie kan later gebruikt worden wanneer de vraag naar elektriciteit hoog is of wanneer er geen directe toegang is tot het elektriciteitsnet.

Het gebruik van een thuisbatterij biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een efficiënter gebruik van elektriciteit, omdat overtollige energie opgeslagen kan worden voor later gebruik. Dit kan leiden tot besparingen op energiekosten. Daarnaast zorgt een thuisbatterij voor een hogere energieonafhankelijkheid, omdat je zelfvoorzienend kunt zijn in geval van stroomuitval of piekverbruik. Bovendien draagt het bij aan een duurzamere energievoorziening, omdat het gebruik van opgeslagen energie uit hernieuwbare bronnen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen vermindert.

De opslagcapaciteit van een thuisbatterij varieert, afhankelijk van het model en de specificaties. Over het algemeen hebben thuisbatterijen een opslagcapaciteit die kan variëren van enkele kilowattuur (kWh) tot enkele tientallen kWh. De daadwerkelijke tijd dat een thuisbatterij energie kan opslaan, hangt af van het energieverbruik en de beschikbaarheid van hernieuwbare energiebronnen.

Ja, een thuisbatterij kan geïntegreerd worden met zonnepanelen. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van de opgewekte zonne-energie. Wanneer de zonnepanelen meer energie produceren dan nodig is op dat moment, kan de overtollige energie opgeslagen worden in de thuisbatterij. Op momenten dat de zonnepanelen minder energie opwekken, kan de thuisbatterij de opgeslagen energie leveren. Dit verhoogt de zelfvoorzienendheid en minimaliseert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Hulp nodig?