Vriendenactie

Verdien €150,-

Met onze vriendenactie stappen elke week nieuwe slimme consumenten extra voordelig over op zonne-energie. Ken je vrienden, familieleden, buren of kennissen die ook geïnteresseerd zijn in zonnepanelen? 

Meld ze dan aan via onderstaand formulier. Bij Flink Besparen ontvang je voor elke nieuwe vriend €150,- én geef je hen ook nog eens €150,- korting. Dat is pas een goede deal!

Zonnepanelen

Geniet binnen de kortste keren van duurzame energie met onze zonnepanelen. Dankzij ons efficiënte leveringsproces hoef je niet lang te wachten om te beginnen met flink besparen.

Thuisbatterij

Ontvang nu professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie. Onze deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen over zonne-energie.

Laadpaal

Vertrouw op onze vakkundige monteurs voor een professionele installatie van je zonnepanelen. Ons ervaren team zorgt dat de installatie nauwkeurig en efficiënt wordt uitgevoerd, met oog voor detail en kwaliteit.

Warmtepompen

Vertrouw op onze vakkundige monteurs voor een professionele installatie van je zonnepanelen. Ons ervaren team zorgt dat de installatie nauwkeurig en efficiënt wordt uitgevoerd, met oog voor detail en kwaliteit.

Gratis geld

Vul hieronder de gegevens in van iemand die wil overstappen op zonne-energie. Maakt diegene net als jij gebruik van het aanbod van Flink Besparen, dan ontvang jij €150,- op je rekening en krijgt je vriend €150,- korting!

Nog geen idee wie in jouw omgeving interesse heeft in zonnepanelen, maar wil je wel profiteren van de vriendenactie? Deel dan onderstaande link met je netwerk en laat ze zelf hun gegevens invullen. Daar maak je nog eens vrienden mee!

Wat klanten over ons zeggen

Verdien geld

Wil je profiteren van zonne-energie en geld besparen? Meld een vriend, familielid, buur of kennis aan bij Flink Besparen en ontvang allebei fantastische voordelen! Vul hieronder de gegevens in van iemand die interesse heeft in zonnepanelen en bespaar geld terwijl je de overstap maakt naar duurzame energie.

Maar wat als je nog niemand in je omgeving kent die interesse heeft in zonnepanelen? Geen probleem! Deel gewoon de onderstaande link met je netwerk en laat ze zelf hun gegevens invullen. Zo help je niet alleen anderen om geld te besparen, maar maak je ook nog eens nieuwe vrienden!

Benieuwd naar hoe Flink jij kunt Besparen?

Bereken binnen 1 minuut wat jij kunt verdienen met de aanmelding. Vul gegevens in en ontvang gelijk een vrijblijvende gratis offerte.

1.

Breng een vriend

Vul hun contactgegevens in.

2.

Adviesgesprek

We kijken naar de beste oplossingen voor jouw vriend.

3.

De voordelen

Jij verdient € 150,-, je vriend krijgt € 150,- korting

Begin direct met Flink Besparen

Gegevens vriend
Al 9.874 klanten gingen je voor.

Onze partners

Hulp nodig?